FOREDRAG / ORDSTYRER

Simi Jan er en eftertragtet og rutineret foredragsholder og ordstyrer. Læs mere nedenfor.

Ordstyrer / moderator 

Simi Jan er en rutineret ordstyrer / moderator, der med stor entusiasme, journalistisk skarphed og et glimt i øjet formår, at holde fast i sit publikum og den røde tråd.
Hendes internationale erfaring og flydende engelsk gør hende også til et oplagt valg til internationale arrangementer.

Det siger kunderne:

"Simi Jan styrede vores konference med stor entusiasme. Simi er jo medievant, og hun var kompetent i sin måde at præsentere oplægsholderne på og lede debatten. Hun fyldte overgangene fra et emne til det næste med relevante kommentarer, så forløbet blev naturligt og afslappet.
Simi gjorde tilhørerne i godt humør, og allervigtigst fik hun deltagerne til at blive. Der er altid en tendens til, at folk siver fra en konference i pausen eller mod slutningen. Men alle sad på deres pladser, da vi genoptog konferencen efter kaffepausen. Alt i alt i god oplevelse for både os og – tror jeg – for Simi Jan.”
Lena Baden, Næstformand for Radikale Venstres Internationale Udvalg 

 

"Simi Jan skulle på dagen både være ordstyrer og vært. Begge opgaver udførte hun med en stor professionelhed og kreativitet.
Forud for arrangementet gav Simi Jan input til afviklingen af programmet og var derfor en aktiv del af planlægningen.
Til selve debatten var hun energisk, inddragende og havde sat sig grundigt ind i det aktuelle emne.
Vi fik efterfølgende bekræftet vores eget indtryk, da både tilhørere og debattører gav positive tilbagemeldinger om Simi Jans rolle på dagen."
Udenrigsministeriet, lanceringen af Dansk-Arabisk partnerskabsprogram


"Vi havde fornøjelsen af at have Simi Jan som ordstyrer til vores faglige arrangement omkring Voldtægt som Krigsvåben i Politiken Plus i maj 2016. Det var et fyldt arrangement med mange dedikerede deltagere og mange forskellige inputs. Simi styrede på formente vis diskussionen og aftenen så den blev alsidig og spændende, og på trods af emnets alvorlighed forblev stemningen god og produktiv. Vi giver Simi vores varmeste anbefalinger."
Mette Marie Yde, leder af kommunikation og viden, Danner

"Simi Jan ledte os med sikker hånd igennem en debat om den globale flygtningekrise. Hun havde godt overblik over debattens væsentligste tematikker, stillede relevante og afdækkende spørgsmål og bidrog med egne relevante erfaringer. Simi sørgede dermed for at vi fik behandlet emnet i bund og sikrede at det samtidigt var nærværende og underholdende."
Kirsten Marie Kristensen, Public affairs ansvarlig, Røde Kors

 

Foredrag: På job i verdens brændpunkter

Få en unik smagsprøve på livet som korrespondent i orkanens øje – hør historierne bag om historierne på TV. Gennem personlige beretninger fortæller Simi Jan om at rapportere fra verdens brændpunkter; Om at turde bo i et land med en konstant terror-og kidnapningstrussel; Om at arbejde som kvinde i et mandsdomineret fag, og rapportere fra konservative lande, hvor kvinders plads ofte er bag hjemmets fire vægge; Om den grænseløse gæstfrihed og næstekærlighed midt i krigen.

Der er lagt op til et spændende og indsigtsfuldt foredrag fortalt med liv, sjæl og humor af en kvinde, der brænder for sit arbejde.

Foredrag: Spring ud i livet

Tag ejerskab over dit eget liv og udlev dine drømme. Du kan hvis du vil. Sådan lyder det fra Simi Jan, der selv har kæmpet for at udleve sin drøm om at blive korrespondent. Men hun har ikke fået noget forærende undervejs.
I flere år efter hun blev færdiguddannet journalist kunne hun ikke få et job, og da det endelig lykkedes, sagde hun kort tid efter selv farvel til fast job, feriepenge og pensionsopsparing for at rejse ud i verden og rapportere. Selvom mange rynkede på næsen. Hun solgte sin lejlighed og møbler, og flyttede teltpælene til Pakistan og senere Afghanistan. Det var et eventyr. En satsning. Sjovt, men også hårdt og grænseoverskridende. Og mest af alt lærerigt og givende. For livet er for kort til at lade stå til, hvis du ikke er glad. Du skal selv tage ejerskab over dit liv – og se muligheder i begrænsninger. Det er sundt og du ender nok endda med at blive et gladere menneske.

Et underholdende og inspirerende foredrag om at turde se sig selv i øjnene – og kaste sig ud på dybt vand. Kom og få et spark i røven af en kvinde, der gør det med humor og et glimt i øjet.

Foredrag: efter behov.
Kontakt Simi Jan for at drøfte et skræddersyet foredrag til netop dit arrangement.

Det siger publikum, der har oplevet Simi Jans foredrag:

Hvor er det skønt med en foredragsholder der har lys i øjnene og smil i stemmen - selv om emnet ikke nødvendigvis altid var i det 'lette genre'. Humoristisk formidling med en skøn selvironi. Dejligt levende foredrag og dejlig levende kvinde der brænder for sit job.
AOF Silkeborg Aftenskole

Det var simpelthen bare et af de bedste foredrag jeg længe har været til - god historiefortæller, humørbombe og utrolig charmerende - vi var nærmest lidt høje da vi forlod salen.
Gitte Andersen, Topdanmark forsikring

Underholdende og indsigtsfuld fortæller. Simi Jan er en energisk og humørfyldt fortæller med mange historier fra ind- og udland i baggagen.
Simi Jan har en stor indsigt i mange af de lande, der kan virke langt fra vores egen, og som vi andre kun kender fra nyhederne. Men selvom emnerne kan være alvorlige, har Simi Jan en engageret og humoristisk tilgang til dem, som på underholdende vis smitter os alle.
På vores turne med 9 investormøder rundt om i landet mødte investorerne altid en veloplagt Simi Jan, der aldrig fortalte det samme foredrag to gange.

Tine L. Lund, Investeringsforeningen Sydinvest

Sjældent har en foredragsholder fået et så stort bifald, og vi havde totalt udsolgt på arrangementet. Vi oplevede en personlig og spændende beskrivelse af Simi Jans liv som korrespondent og fik et godt indblik i alt fra opholdet i Pakistan og Afghanistan, krigene og taleban til kulturerne, udfordringerne og ikke mindst ”do’es and dont’s”. Alt dette og hendes charmerende måde at fortælle på, gjorde det til en uforglemmelig aften. 1000 tak for et fantastisk og levende foredrag. 
PATA (Pacific Asia Travel Association)

Med meget stor indlevelse og inspiration, fik vi fornøjelsen af at opleve Simi ’live’ som foredragsholder. Trods det var til vores årlige kundejulefrokost, hvor stemningen er afslappet og hyggelig, formåede Simi at levere alvorlige emner fra bl.a. Mellemøsten, på underholdende vis med en humoristisk tilgang. Med Simi’s store personlighed, skønne smil og fantastisk åbne væsen, kan man ikke andet end lytte. Tak endnu en gang for en god oplevelse.
John Herner Jensen, Axcess A/S

På vores formidlingskonference om "Ømtålelig historieundervisning" holdt Simi Jan et entusiastisk og interessant foredrag om tilvejebringelsen af de historier, vi præsenteres for på tv, og hvad det betyder for, hvad vi hører om og ser af, hvad der sker rundt om i verden. Historier, som ofte er følelsesmæssigt voldsomme og komplicerede at formidle.
Deltagerne på konferencen var især historieundervisere og lærerstuderende. Fra deltagernes feedback bruges ord som vildt dygtig formidler, fængende, super spændende, sjovt og brugbart, meget informativt, tankevækkende, understregede vigtigheden af kildekritik, inspirerende, alle burde høre det.
Charlotte Amalie Hvilshøj, projektmedarbejder, HistorieLab – Nationalt Videncenter for Historie- og Kulturarvsformidling


Simi Jan er en meget veltalende, medrivende og "levende" foredragsholder. Man fornemmer hun brænder for det hun formidler. Tilhørerne var fra 18 til knapt 90 år, og hun formåede at fange alles opmærksmhed. Rigtigt flot. Meget nem at snakke med.
Familie og Samfund, Kalundborg

Simi Jan er en meget levende og humørfyldt fortæller. Alle (200 mennesker) fik indblik i det yderst konfliktfyldte og til tider farlige job som Simi har. God til at inddrage tilhørerne og modtog meget gerne spørgsmål. Rigtig flot.
LOF Midtjylland

I Søhuset kan vi blot konkludere, at dem der ikke nåede frem til foredrag med Simi Jan, gik glip af noget ganske særligt. At møde en kvinde der har så mange og klare budskaber, en kvinde der kan og vil, selv i et mandsdomineret samfund. Om Bilka eller Gucci Burka. At blive omtalt som ”fuglen” og ”den varme dyne”, og som afslutning: ”Vi har meget mere tilfælles end det, der skiller os ad".
Søhuset, Scion DTU


Book et foredrag: 

Simi Jans foredrag formidles af følgende bureauer:

Athenas | Arte