Moderator

Simi Jan er en rutineret ordstyrer og konferencier, hvor hun med stor entusiasme, journalistisk skarphed og et glimt i øjet formår at holde fast i sit publikum og den røde tråd. 

Hun har blandt andet modereret debatter på Folkemødet samt Mary Fonden, Boston Consulting Group, Røde Kors, FN-Byen, Human Rights Watch og andre virksomheder/organisationer.

Simi Jans internationale erfaring og flydende engelsk gør hende også til et oplagt valg til internationale arrangementer.

Simi Jan er også en keynote speaker til større arrangementer/konferencer – danske såvel som internationale.

Boston Consulting Group
Gender Diversity Roundtable” konference på engelsk i marts 2024
Læs mere
Simi var en fantastisk vært på vores arrangement. Perfekt balance mellem at være åben, professionel og autentisk.
Unicef Danmark
Læs mere
I UNICEF Danmark har vi samarbejdet med Simi Jan i forskellige sammenhænge og hver gang med stor tilfredshed. Senest som moderator på adskillige af vores arrangementer på Folkemødet 2019, hvor hun med afsæt i grundig forberedelse, stor vid og bid samt et glimt i øjet eksekverede afbalancerede, dynamiske og interessante debatter, der høstede ros og anerkendelse både hos publikum, paneldeltagere og andre partnere
Kammeradvokaten
Advokatfirmaet Poul Schmith
Læs mere
Simi Jan faciliterede Kammeradvokatens debatter ved Folkemødet på Bornholm og Ungdommens Folkemøde, hvor omdrejningspunktet var demokrati, frihedsrettigheder og teknologiske og juridiske dilemmaer, og hvor hun har vist en særlig evne til at skabe et levende engagement både blandt deltagere og publikum.
Et møde med en kapacitet som Simi Jan hører til de sjældne: Hun er både en dybdegående journalist, en overbevisende retoriker - og et gennemsympatisk og nærværende menneske.
Røde Kors
Læs mere
Simi Jan ledte os med sikker hånd igennem en debat om den globale flygtningekrise. Hun havde godt overblik over debattens væsentligste tematikker, stillede relevante og afdækkende spørgsmål og bidrog med egne relevante erfaringer.
Simi sørgede dermed for at vi fik behandlet emnet i bund og sikrede at det samtidigt var nærværende og underholdende.
Danner
Leder af Kommunikation & Viden
Læs mere
Vi havde fornøjelsen af at have Simi Jan som ordstyrer til vores faglige arrangement omkring Voldtægt som Krigsvåben i Politiken Plus i maj 2016. Det var et fyldt arrangement med mange dedikerede deltagere og mange forskellige inputs.

Simi styrede på formente vis diskussionen og aftenen, så den blev alsidig og spændende, og på trods af emnets alvorlighed forblev stemningen god og produktiv. Vi giver Simi vores varmeste anbefalinger.

Kontakt Simi Jan

Hvis du har spørgsmål til Simi Jan eller ønsker at booke hende som moderator, er du velkommen til at udfylde kontaktformularen. Du får svar hurtigst muligt.

Scroll to Top