Simis Cirkel
– fællesskab i centrum

En sansefuld oplevelse med ord og tanker – et sted, hvor vi møder hinanden i sårbarhed, varme og kærlighed. I en tid, hvor verden er i opløsning, har vi brug for fællesskaber til at føle en forbundethed med hinanden.

Simi inviterer både i begyndelsen og slutningen af seancen deltagerne ind i en stor cirkel, hvor alle holder i hånd og bliver inddraget i en fælles samtale. 

Om I er 10 eller 100 gør ingen forskel – for Simi får alle til at føler sig trygge. Hun sætter en ganske unik ramme, der både er oplagt som teambuilding, men også hvis du vil skabe en helt særlig oplevelse for dine medarbejdere/kollegaer/lokalsamfund.    

Gennem sine egne fortællinger og erfaringer fra den store verden faciliterer Simi Jan samtaler om universelle værdier som medmenneskelighed, empati, mod, kærlighed og sorg.

Simis Cirkel er et sted, hvor der er plads til tvivl og spørgsmål – og hvor fællesskaber forbinder os som mennesker. Det er et trygt sted, hvor der er plads til dybe samtaler, også selvom du ikke kender de andre.

Simis Cirkel kan laves som et foredrag på 1-1,5 time eller et halvdags seminar, hvor Simi tilføjer samtalemenu, workshop samt foredrag om ”I morgen er ikke en garanti” eller ”på job i verdens brændpunkter”.

Kontakt Simi Jan for at skræddersy dit næste event/foredrag, hvor du ønsker at give deltagerne en sansefuld helhedsoplevelse, der sætter et aftryk i dem.

Unicef Danmark:
Læs mere
Simis cirkel, hvor alle holdt hinanden i hånden, skabte et særligt bånd imellem alle fremmødte og debattører. Det var en varm og empatisk måde, at afslutte en vigtig og følelsesladet debat.

Simi Jan var til Folkemødet i 2023 moderator for en debat om børn med grønlandsk baggrund, der i højere grad end etnisk danske børn, bliver anbragt udenfor hjemmet.
En debat, der kræver en moderator med forståelse for kulturelle forskelle, og som også kan navigere i et spændingsfelt, hvor alle bliver lyttet til.

Blandt publikum sad flere grønlændere, der havde fået fjernet deres egne børn - og undervejs delte de deres personlige og meget rørende historier. Der var også dukket flere demonstranter med bannere op til debatten.

Simi bandt det hele professionelt og varmt sammen under seancen. Og sluttede af med at bede alle om at gå ud af teltet og slutte en stor ring med hinanden i hånden. Der var over 100 mennesker.

Hun spurgte spontant om nogen havde lyst til at synge en sang på grønlandsk. Det gjorde en kvinde – det var en smuk sang om at finde ro og kræfter i naturen.
Flere af tilhørerne blev rørt og begyndte at kramme hinanden. At slutte med en cirkel, hvor alle holdt hinanden i hånden, var en magisk og forløsende oplevelse for alle de fremmødte, der fik skabt et helt særligt bånd, og som de talte om længe efter.
Scroll to Top