Kære Kabul

Øjenvidne til et historisk øjeblik.

I de dramatiske dage i august 2021, da Taleban nærmer sig Kabul, og reportere og indbyggere flygter ud af landet, vælger TV2-korrespondent Simi Jan at rejse den modsatte vej. Tilbage til landet med den grænseløse gæstfrihed, som hun elsker, og som hun har dækket gennem de seneste 12 år. Nu falder det i Talebans hænder og pludselig er hendes venner og bekendte på flugt og har fået endevendt deres liv.

Nu følger ti dramatiske dage, hvor hun oplever en desperation og et land i opløsning, der sætter dybe spor i hende i lang tid efter. Og hvor hun bliver udfordret som menneske og reporter

300.00 kr.

Bogblogger.dk

”Fremragende. Ganske enkelt. Fremragende. Frem-ra-gen-de. Så kort kan det siges…Vi kommer helt ind under huden på Simi Jan.”
Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Simi Jan: Kære Kabul

Magasinet Elle

”…Hun fortæller sårbart og dybt personligt om det land og det folk, der har sat et helt særligt aftryk i hende på en måde, så vi som læsere, fanges og røres dybt.”

Ord kan nærmest ikke beskrive.! Helt igennem fantastisk, rørende, barsk og varm fortælling. Set med den modigste kvinde, hustru og mors øjne - og stemme!

Scroll to Top